Van 19 tot 26 januari vond de jaarlijkse Week voor Gebed voor de Eenheid van de Christenen plaats. Gedurende de week ontvingen de abonnees op onze nieuwsbrief dagelijks een email met een gebedsintentie om zo deze week met christenen in de hele wereld verbonden te kunnen bidden voor eenheid.

In Leidschendam-Voorburg sloten wij die week af met een oecumenische viering op 26 januari om 19.00 uur in de Dorpskerk aan de Sluis in Leidschendam.

Thema van de week en ook van de Viering is Buitengewoon naar aanleiding van de tekst: “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” Geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, daagt de Week van Gebed deelnemers uit om te streven naar meer dan het gewone. Het materiaal voor 2020 is voorbereid door kerken in Malta.