Op 7 juni mag er weer dienst gehouden worden met maximaal 30 kerkgangers. Een aantal kerken in Leidschendam-Voorburg openen die zondag weer de deuren. Daarbij houden de kerken zich aan een streng deurbeleid en mag je alleen binnenkomen als je vooraf bent aangemeld en een bevestiging ontvangen hebt dat je er kunt zijn. De online uitzending van alle diensten gaat door zoals in de afgelopen maanden.

Elke kerk heeft een eigen protocol gemaakt en houdt zich stevig aan de richtlijnen van het RIVM en de door landelijke kerkgenootschappen opgestelde protocollen.

Concreet betekent het dat in Voorburg weer zondagsdiensten met kerkgangers gehouden worden in de Oude Kerk en de Franse Kerk.
Doordeweeks zijn er eucharistievieringen in de Martinuskerk – de zondagsdiensten zijn nog online
De Koningkerk zal in juni ook nog alleen online vieringen uitzenden.

In Leidschendam zijn op zondag nog alle diensten online en alleen doordeweeks kun je op enkele dagen een eucharistieviering meemaken in de Petrus en Pauluskerk.

In Den Haag gaan de Remonstranten weer kerken aan de Laan van Meerdervoort na weken gekeken te hebben naar diensten uit het hele land en ook de Doopsgezinde Gemeente aan de Paleisstraat opent weer haar deuren voor een dienst.

Wilt u een dienst bijwonen, raadpleeg dan de website van de kerk waar u heen wilt. De links vindt u op pagina Kerken op deze website.