Zoals zoveel andere activiteiten stopte in maart ook het Oecumenisch Vrouwenwerk in Leidschendam-Voorburg. Daarmee was er ook geen slotochtend waarop kon worden teruggekeken op alles wat er afgelopen seizoen wel is gebeurd in de Vrouw en Geloof ochtenden en in de kringen.

De kerngroep heeft een slotbrief gemaakt met een overzicht van inhoud van alle zes bijeenkomsten die geweest zijn en naar alle vrouwen gestuurd die daar heel positief op reageerden.Het is zo goed te merken dat dit kennelijk in een behoefte voorziet.
De kerngroep volgt de ontwikkelingen en de adviezen met grote belangstelling en hoopt dat de activiteiten in september op bescheiden schaal hervat kunnen worden. Nu tijdens verschillende activiteiten mensen  in kleine groepen weer bij elkaar komen, denken wij aan Vrouw en Geloof ochtenden met een beperkt aantal deelnemers. Met inachtneming van de richtlijnen is het misschien mogelijk iets te organiseren.

In elk geval houden de leden van de kerngroep rekening met een bijeenkomst op woensdag 16 september om 10 uur in de Kruisheuvelkerk.
Het thema voor afgelopen seizoen was: Relaties in en met de Bijbel. Die relatie hebben we de afgelopen maanden op een heel andere manier beleefd dan we gewend waren. Van verschillende kanten hoorden we hoe de leden van de kringen met elkaar contact hielden en hun geloof beleefden.  Die ervaringen willen we misschien met elkaar delen. Denk daar alvast over na de komende weken. Als we in september bij elkaar kunnen komen,  zullen geïnteresseerden zich tevoren moeten aanmelden. Een startochtend zoals we al jaren gewend zijn, zal niet mogelijk zijn, dus de bekende gele uitnodiging komt dit jaar niet in de brievenbus. Maar als het enigszins kan krijgen alle vrouwen per mail of per post een brief waarop ze kunnen reageren.  Informatie komt ook op deze website.

Namens de kerngroep Marianne Pompert en Plony Korving

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment