In deze tijd van corona wordt eens te meer duidelijk hoeveel mensen, ook in Leidschendam-Voorburg, eenzaam zijn. Daarom wordt hier met deze speciale week van de eenzaamheid extra alert op te zijn. De Raad van Kerken roept alle kerken op hier aandacht aan te besteden in gebed, in de vieringen en indien mogelijk met een activiteit ter voorkoming van eenzaamheid of door mensen die eenzaam zijn deze week extra te bezoeken of iets voor hen te organiseren.

U kunt uw activiteit aanmelden bij de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

De Raad van Kerken heeft zich in 2019 verbonden aan de Nationale Coalitie door het tekenen van de intentieverklaring.  Op de website van de landelijke Raad vindt u meer informatie en materiaal.

Week tegen Eenzaamheid

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment