We leven in een tijd waarin veel vragen op ons afkomen. Vragen die ons onrustig maken en onzeker over onze toekomst en die van onze wereld. Waarheen? staat symbool voor die onrust en onzekerheid. In drie oecumenische adventsvieringen gaan we op zoek naar de verbinding tussen onze vragen en het grote verhaal van God en mensen. We verwachten het Kind in de kribbe en we verlangen naar het Licht dat onze duisternis doorbreekt en alle dingen nieuw zal maken.
We zullen op 2 december horen we de belofte waarvan de profeet Jesaja spreekt. Op 9 december klinkt de vraag: Waarheen zouden wij anders gaan?, uit het Evangelie naar Johannes. Verwachting staat centraal op 16 december, als we lezen over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde (Openbaring 21:5).
U bent van harte welkom om de vieringen bij te wonen in de Sint Martinuskerk aan het Oosteinde. Om te waarborgen dat we onderling voldoende afstand kunnen houden, zijn de vieringen in de kerk (niet in de dagkapel), aanvang 19.30 uur. De vieringen zijn voorbereid en worden geleid door leden van een gezamenlijke werkgroep, bestaande uit leden van de Sint Maartenparochie en de Martiniwijkgemeente.

Wat: Oecumenische adventsvieringen
Waar: Sint Martinuskerk Oosteinde