Iedere woensdagmiddag om kwart voor twaalf gaat de deur van de Dorpskerk in Leidschendam open. U kunt naar binnen, een kaarsje aansteken en rustig even in de kerk zitten. Nadat de kerkklok om 12 uur geluid heeft, is er een kort liturgisch moment, verzorgd door een gemeentelid. Een moment van verstilling, gebed en samenzijn in de kerk, een rustpunt in de week. Na al die maanden waarin de deuren dicht bleven, is het heel fijn dat dit weer kan. Iedereen is welkom zonder opgave. Wel zijn de Covid-maatregelen nog van kracht. Net als de zondagse diensten, is ook het middaggebed te beluisteren via de Kerkomroep.nl

Weet u, ook als u niet tot de Dorpskerk gemeente behoort, ook welkom.

Mooi te weten dat mensen kerken weer binnen kunnen, op zondagmorgen, maar ook door de weeks op een aantal plekken. In de Oude Kerk in Voorburg elke werkdag is er om 12 uur een middaggebed en is de kerk open tot 13.00 uur voor rust, meditatie, branden van een kaarsje en een gesprek. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je in de middag terecht in de Franse Kerk in Voorburg van 15.00 tot 17.00 uur
En nu dus ook in de Dorpskerk.