Op vrijdag 4 juni 2021 vindt weer de nacht van gebed voor de vervolgde kerk plaats. Dit keer in Leidschendam-Voorburg online van 20.00 tot 23.00 uur. Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s avonds en ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.

In vele landen komt zeer zware vervolging van onze broeders en zusters voor. Zij vragen ons gebed om standvastig te blijven geloven. Wij zijn één Lichaam, één Kerk en dus bidden we wereldwijd voor deze christenen.
Gedurende de drie uur van gebed worden beelden getoond van de Stichting Open Doors over christenen die het moeilijk hebben en bidden we aan de hand van gebedspunten. U kunt om 20.00 uur inloggen maar ook later als u dit wilt. Een ieder is vrij de hele avond of een gedeelte van de avond mee te doen.

Als u uw mailadres doorgeeft aan bwalvoort@hotmail.com ontvangt u een link waarmee u kunt inloggen.

Meer weten over Open Doors en de nacht van gebed; klik hier