De vijfenzeventig kinderen in het AZC van Rijswijk hebben het niet gemakkelijk, met een angstig verleden en een onzekere toekomst. Velen zijn niet blij in de vakantie en vervelen zich: zoveel vrije tijd, maar zo weinig te doen… De Samenlopers willen hen, samen met u, graag rond de zomervakantie opvrolijken met een rugtas vol verrassingen. Doet u mee?

U verrast kinderen met een gevulde rugtas vol schrijf- of knutselmateriaal, schoolspullen, vakantie/doe-boek, spelletjes, speelgoed: spullen waar ze lang plezier van hebben. Wij zorgen voor mooie rugtasjes en u geeft wat u zelf leuk lijkt om te krijgen; denk hierbij aan de leeftijdsgroep vier tot acht en acht tot twaalf jaar. Als u zorgt dat wij zien voor welke leeftijd uw gift is bedoeld, maken wij er een mooi vol rugtasje van.

We krijgen graag spullen die geschikt zijn voor zowel meisjes als jongens. Ook is het beter om een paar goede dingen te geven, dan een tas vol plastic wat snel kapot kan gaan. U kunt uw gift inleveren van 15 mei tot en met 13 juni tijdens de openingstijden van alle kerken van onze federatie Vlietstreek.

Of u kunt een bijdrage overmaken aan NL98 INGB 0004 0634 29 ten name van PCI Bonifatiusparochie, onder vermelding van: ‘rugzakactie AZC’. Alvast hartelijk dank namens de kinderen en hun ouders. Meer informatie over De Samenlopers vindt u hier.

Overgenomen van website www.rkvlietstreek.nl