6d03f54d-7449-40ec-a40a-48529fa86fae.png

In het weekend van 19/20 juni wordt er op verschillende plaatsen in Nederland gewaakt voor mensen die zijn gevlucht en in ons land terecht zijn gekomen. In Den Haag is er een 24 uurs wake in het Bethel kerk- en buurthuis in de Thomas Schwenckestraat. Wat kun je verwachten van deze wake? Het programma bestaat uit tien sessies van interviews/gesprekken, meestal met vluchtelingen en met voor hen belangrijke contacten. In de interviews vertellen vluchtelingen van bijzondere ontmoetingen die zij in Nederland hadden. Mensen die nieuwkomers ontmoetten vertellen wat er bij hen veranderd is door hun contact met vluchtelingen. Vijftien voorgangers en hun medewerkers inspireren met oude en nieuwe verhalen, liederen en woorden, aanhakend bij het thema ” ontmoeting verandert”.

Je kunt meedoen via de livestream (youtube) of live. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus daarvoor moet je reserveren. Voor meer informatie klik hier

Daar vind je het programma en kun je een bepaald tijdslot reserveren.

Meer informatie vind je op www.wakevoorvluchtelingen.nl