Lees en download ons overzicht van kerkdiensten op Kerstavond en beide Kerstdagen bij u in de buurt.

Op Kerstavond zien we andere jaren in de kerken blijde en verwachtingsvolle gezichten. Nu er weer een lockdown is heeft dat ook gevolgen voor de kerkdiensten. Veel kerken hebben alleen kerstvieringen die online te volgen zijn. Misschien niet helemaal de sfeer, de warmte, het samen-zijn zoals voor corona.  Maar het gaat om meer. We vieren dat God in Christus deel is geworden van ons bestaan. Een wereld vol van wantrouwen en verdeeldheid. In déze wereld is Christus geboren, niet in hoe die zou moeten zijn. Dat is reden voor diepe vreugde. Dat geeft hoop. We zijn niet alleen! Van harte nodigen wij u uit om de vreugde van Kerst mee te vieren. Dat kan online in een van de vieringen die u in het overzicht aantreft. Kijkt u ook op de websites van de kerken want er worden ook andere activiteiten georganiseerd om kerst te beleven.