Op 11 mei om 16.00 uur zal burgemeester Jules Bijl in de Mall of the Netherlands in Leidschendam het beeld De Vlam onthullen dat daar ter bezinning en als digitaal aandachtscentrum komt te staan. In het verleden stond in het winkelcentrum de Schakel, een fysieke plek waar mensen terecht konden voor een luisterend oor, een helpende hand en een moment van stilte en bezinning. Het beeld zal via een QR code toegang geven naar een site waar die functies zijn samengebracht.

Na onthulling zal op deze website een foto en een link geplaatst worden maar nu nodigen we iedereen uit bij de onthulling aanwezig, kunstenaar Ming Hou Chen en de zoon van de in 2021 overleden kunstenaar Frans Kokshoorn te ontmoeten en mee te delen in het delen van het vuur dat ons allen oproept tot Liefde in de commerciƫle omgeving van dit winkelcentrum.

Weet u allen welkom!!!! Verzamelen bij de gang tussen HEMA en NIKE shop.