Op 15 mei is pater Titus Brandsma heilig verklaard. Een goede aanleiding om ons te verdiepen in zijn spiritualiteit. Voor Titus Brandsma gingen persoonlijke devotie en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand. Zijn intieme relatie met God was bepalend voor zijn handelen in de wereld.

Om nader kennis te maken met deze Nederlandse heilige gaan we teksten van pater Titus lezen en die met elkaar bespreken. Wat betekenen deze teksten vandaag voor ons? We lezen teksten over spiritualiteit, Godsbeeld, natuur, lijden, Eucharistie, Maria, verzet et cetera. Veel teksten van Titus Brandsma zijn te vinden op https://titusbrandsmateksten.nl/.

De eerste bijeenkomst is op woensdag 8 juni om 20.00 uur in de Maartenszaal te Voorburg. De daaropvolgende bijeenkomsten worden in overleg vastgesteld. Om u tijdig te informeren over de te lezen teksten graag opgave vooraf bij diaken Pier Tolsma, per mail of 06 12 96 70 36.

De nieuwsbrief komt op het moment dat de eerste avond al is geweest maar hebt u belangstelling neemt u dan contact op met diaken Tolsma.